Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

Täytä alla oleva hakemus. Laita kaikki kohdat, vaikkei niihin tulisikaan täytettä, ja laita ne samassa järjestyksessä. Kun hakemuksesi on täytetty, lue se läpi ja tarkista kirjoitusvirheet, ja kun se on valmis, lähetä se allaolevaan vieraskirjaan julkisena. Ylläpitäjä vastaa hakemuksiin (tai pyrkii ainakin) viikossa, ja jos menee yli sen, saat toki valittaa, mutta meillä ylläpitäjilläkin on IRL-elämä. Muuten, hakemuksista kyllä selviää, oletko lukenut infon jutut vai et...:P

Hakemus

Etunimet: 2 tai 3 mielellään saman maan nimeä, oikealle sukupuolelle. Esim. Noora Josefina.

Sukunimi: Vaikkapa Purola:) Jotta saisi käyttää halutessaan mielikuvitusta, voi keksiä sukunimen päästään, esim. Punasusi, kunhan nimi ei ole mikään Bjhaoou! Sen täytyy siis olla oikeista sanoista kyhätty, you know?

Ikä: Mikäs se ikähaarukka nyt olikaan... Ilmoita vuodet ja kuukaudet, siis esim. 16 vuotta 8 kuukautta

Syntymäaika: Jos hahmosi on vaikka sen 16 v 8kk, ja on Joulukuun ensimmäinen 2018, hahmon täytyy olla syntynyt 2002-vuonna, huhtikuussa, ja esim. päivänä 12. Tietääkseni. Kuitenkin, toivottavasti oli ymmärrettävä selitys...!

Sukupuoli: Nainen tai mies, ilmoita myös "seksuaalinen suuntautuminen".

Luonne: Kerro luonteesta väh. 9 kunnollisella lauseella.

Ulkonäkö: Kerro ulkonäöstä kaikki tarpeellinen. Laita ensin pituus: (cm..?) ja välilyönnin jälkeen paino: (...?). Sitten uusi rivi ja muut tiedot, esim silmien väri, hiusten ja ihon väri, hiusten kampaus, rakenne, pukeutuminen, ilme... ym ym ym. Vähintään 9 lausetta.

Taidot: Laita ensin todistus: 8.2 tai vastaavaa, eli yhdeksännen luokan todistuksen keskiarvo. Huomaathan, että jo yhdeksään yltävä keskon erittäin hyvä.

Menneisyys: Noh, tähän ei tarvitse laittaa muuta kuin jotain kotioloista ym...

Muuta: allergiat, ym? Jotain sanottavaa?

Asunto: Mikä kerros? Huom, tämä on vain toive, ylläpitäjä päättää sen loppupeleissään.

Lemmikki: Vain 3:nnen kerroksen asukeille, huom. vain 1 lemmikki tai vaihtoehtoisesti akvaario. 1- ja 2-kerrosten olioiden hakemukseen ei tätä kohtaa, kiitos.

Kuva:  Valinnainen, jos et laita, jätä tämä kohta pois hakemuksesta. Muista ottaa kuva lailliselta sivustolta, esim. pixabay, flickr, unsplash... Jos copyt eivät ole kunnossa, kuvaa ei lisätä.

Suhteet: Ei mitään vielä...!

 [ Kirjoita ]

Nimi: Amora

19.08.2018 19:28
Etunimet: Hilda Alisa Eveliina
Sukunimi: Rajavaara
Ikä: 16 vuotta 6 kuukautta
Syntymäaika: 14.2.2002
Sukupuoli: Nainen, hetero
Luonne: Hilda on hymyileväinen ja rento nuori, joka tosin on uusien ihmisten seurassa aika hiljainen. Hän ujostelee alkuun puhumista, mutta rentoutuu yleensä nopeasti, jos seura vaikuttaa tytöstä yhtään mukavalta. Hilda tykkää jutella ja olla mukana menossa, vaikka haluaakin ensin päästä tutustumaan ystäviinsä. Kun on tytön oppinut tuntemaan, on sinulla ystävä, joka on varsin helppo yllyttää mukaan hulluihinkin ideoihin.

Hildassa on myös se hiljainen ja synkempi puoli, joka puskee esiin lähinnä vain tytön ollessa yksin. Hän uppoaa kyllä helposti ystävienkin seurassa miettimään kaksoissiskoaan, joka on tytölle väkisinkin aska aihe. Siitä Hilda ei kovinkaan mielellään puhu, jos hän kuitenkin alkaa siskostaan itse puhumaan, kannattaa hänen antaa puhua. Hildalla on aikoja, jolloin hän sulkeutuu lähes täysin ulkomaailmalta eikä häntä juurikaan näe muualla kuin väsyneenä oppitunneilla. Oikeastaan kaiken muun ajan hän viettää huoneessaan. Tyttö purkaa ajatuksiaan usein paperille, mikä on tuottanut hänelle välillä jopa ongelmia. Ne kerrat, kun Hilda on kirjoitellut kouluvihkoihin tai koepapereihin, ovat tuottaneet huolta opettajille. Onneksi hätä ei kuitenkaan koskaan ole ollut niin iso, kun he ovat luulleet.

Opiskeluun Hilda on aina suhtautunut tunnollisesti, mutta tytön tapa opiskella ei kuitenkaan vastaa ihan täysin sitä, miten paljon muut ovat ajatellen blondin raatavan koulun eteen. Tyttö kyllä tekee ainakin lähes aina läksyt, vaikka nekin saattavat jäädä välistä, jos Hilda tietää, ettei opettaja niitä kuitenkaan tule tarkistamaan. Ryhmätyöt ja kaikenmaailman muut projektit eivät saa aina tytöltä kovinkaan suurta suosiota, mutta nekin hän kyllä pyrkii tekemään huolellisesti ja ajallaan, vaikka kyseinen aihe ei juuri kiinnostaisikaan. Kokeisiin Hilda on ottanut tavaksi lukea edes vähän ja kirjoittaa edes pienet muistiinpanot. Hän haluaa tehdä hommat kunnolla, mutta ei kuitenkaan itseltään mitään kymppiä ikinä vaadi ja suhtautuu kuitenkin opiskeluun aika rennosti.

Hilda on aina rakastanut liikkua luonnossa ja puuhata eläinten kanssa ja sen tytöstä myös huomaa. Hän on aina viihtynyt luonnon keskellä ja rakkaus metsässä samoilua kohtaan on pelkästään kasvanut iän myötä. Hän pakenee pahaa joko metsään tai lukittautuu huoneeseensa rottien kanssa, jotka ovat hänelle kuin suojelusenkeleitä. Hilda hakee nykyään varsinkin huonoina hetkinä tukea luonnosta, rotistaan sekä jo 10 vuotta mukana kulkeneesta jalkapalloharrastuksesta.
Ulkonäkö: pituus: 156cm paino: 49 kg
Hilda on hoikka hyvin vaaleat vähän lainehtivat hiukset omaava tyttö. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaalea iho, joten tyttö osataan kyllä yhdistää heti ulkonäöltään pohjoiseen. Hilda ei pääse pituudellaan ylpeilemään, mutta onneksi tyttö on oppinut arvostamaan itsessään muutakin kuin vain pituutta.

Hilda tykkää pukeutua rennosti ja huolettomasti eikä ole uutta, jos havaitsee vaatteiden olevan koon tai välillä jopa kaksi liian suuria tytölle. Tytön päällä näkee usein isoja t-paitoja, huppareita, revittyjä farkkuja tai oikeastaan mitä vain, mitä tyttö on ajatellut vähääkään rennoksi. Mitään kovinkaan suurta panostusta Hildan ulkonäössä ja pukeutumisessa ei kuitenkaan juuri koskaan ole. Tytöllä on tullut oikeastaan tavaksi pitää aina toisessa ranteessaan vähintään yhtä hiuslenkkiä. Koruista Hilda ei juurikaan välitä, mutta pieni hopeinen koristeeton rippiristi hänellä roikkuu aina kaulassaan, vaikka se onkin oikeastaan aina piilotettu paidan alle. Väreissä Hilda on tykästynyt erityisesti pastelliväreihin, minkä myös pystyy helposti huomaamaan.
Taidot: todistus: 8.8. Hyvä jalkapallossa
Menneisyys: Hilda syntyi nuorelle parille kaksoissiskonsa kanssa yhtenä lumisena ystävänpäivänä. Molemmat kaksosista olivat syntyessään pieniä ja heikkoja, joten kummankaan selviämistä ei uskallettu pitää varmana. Kaksoset saivat nimet Halla ja Hilda, vaikka heidän isänsä pitikin nimiä täysin turhana asiana uskoessaan molempien kuolevan pian. Pienille ehti tulla ikää jo vuoden verran, kun alusta alkaen kaksosista heikompi, Halla, ei enää jaksanut. Niin jäi Hilda ainokaiseksi, vaikka hänellä olisikin kuulunut olla kaksonen.

Hilda kertoo edelleen luotettaville tutuilleen siitä, miten hänestä tuntuu välillä, kuin hänestä puuttuu jotain. Tyttö tuntee, että hänellä on kaksonen, mutta ei pysty näkemään häntä. Hilda kokee välillä yksinäisyyttä, vaikka hänellä olisikin ystäviä, pelkästään siitä syystä, että on menettänyt kaksosensa, josta ei edes oikeasti muista mitään. Neljä vuotta nuorempi Hugo on välillä hyvinkin tärkeä, vaikka luonnollisesti pikkuveli osaa olla myös sen maailman raivostuttavin ihminen, joka maan päältä vain löytyy.

Varsinkaan Hildan poliisina toimiva Joonas-isä ei tunnu ymmärtävän esikoistaan ja pitää tyttöä yleensä vain seonneena. Joonas on muutenkin varsin kylmä ihminen, joka elää juuri vain siinä, mikä on hänen mielestään oikein. Äidiltä, Marialta, sentään tulee välillä jopa vähän myötätuntoa, vaikka hänkään ei tyttöä kovin hyvin ymmärrä. Nainen kyllä yrittää kovasti olla esikoisensa tukena ja tarjota apuaan mahdollisimman hyvin tilanteessa kuin tilanteessa. Nykyään Hildalle suurin lohtu ja tuki on hänen kolmipäinen välillä turhankin utelias rottalaumansa.

Ketunsydämeen Hilda on päätynyt halutessaan mahdollisuuden saada omaa tilaa ja rauhaa. Hän halusi päästä vanhempiensa jatkuvasti vahtivien silmien alta. Kun Hilda sai tietää, että myös rotat olisi mahdollista ottaa mukaan asuntolaan, päätöksessä ei ollut enää mitään epäselvää.
Muuta: - Hilda on kasvissyöjä.
- Hilda on allerginen päärynälle.
- Omistaa mintunvärisen cruiserin, jota pitää jopa aarteenaan.
Asunto: 3. kerros
Lemmikit: 3 naarasrottaa: musta huskykuvioinen Nike, musta Neva ja suklaanvärinen Ruu.
Kuva: https://pixabay.com/fi/nainen-tyttö-blondi-seinä-3608104/
Suhteet:

Vastaus:

Hyväksytty!

Olipa muuten pitkä ja aivan virheetön hakemus! =D


- Meikäläinen

 
 
©2019 Ketunsydän - suntuubi.com